måndag 22 februari 2010

OS Mössa, Mobiler och nytt projektJag fick ett MSN från Linda. Sonens sambo.
-Vi vill gärna ha 4 OS mössor.
-Vill alla fyra ha?
-Ja alla fyra vill gärna ha. Alla fyra är också dottern med sambo. Jag letade i garnlagret och hittade rätt färger som räckte till en mössa. Jag får fodra den i nederkanten för den kliar, trots att det blå är ECOull.

Jag äger 1 nystmaskin och 2 nystvindor. Men ändå så tar jag fram kökstolarna när jag nystar till mitt nya projekt. Entrådigt tunnt garn.
Jag ska göra den grå varianten på mönstret.Häromdagen drog jag fram en påse från de bakre regionerna i en garderob. Vi fick ett gott skratt när vi hittade våran första och andra mobil i påsen. Jag la dem på Matildas matplats så hon skulle se dem till frukosten. Hon tyckte de var skrattretande stora. Ni måste ha haft stora fickor på 80talet.


1 kommentar:

 1. Hej på dig igen =)

  Häftigt med dem gamla mobilerna =) Kommer ihåg min första...Man var tvungen o ha en väska med sig varje gång man skulle ut om mobilen skulle med, och antennen skulle man vika uppåt på sidan =))))

  Boken ja hahaha...nu fick hon se hundarna och det blev ännu värre...Fast mycket funderingar har hon haft ikväll om livet och nu på kvällen när vi tittade på Rädda Willy 2, så undrade hon ju så klart hur valar får barn!!!....

  Dem små....

  Härliga mössor. Min mamma stickar också såna, och dem är ju så fina...

  Ha det gott/ Pirre

  SvaraRadera