söndag 21 augusti 2011

Mera mattrasor

 Oj vad det här är kul! Jag har varit hem och botaniserat bland mammas alla färdigklippta mattrasor. Jag tog en del som hon inte hade så mycket av, eller som var för smalt klippta. De är ju inte så användbara till mattor. Jag har gjort sammanlagt 7 stycken nu.
Jag har fått en beställning på en virkad matta av vita trasor. Kanske blir den för tunn....

Lördagen var ju så grå så grå. Jag tog ett tag i mitt hobbyrum. Rensade ur,( slängde lite), hittade hyllor till garderob nummer 2. Tömde alla små väskor och påsar med olika projekt och gick igenom för att se om jag kommer att fullfölja  dem eller inte. En hylla i garderoben fick bli en hylla med välgörenhetsprojekt och med lämpliga garner till det. I en påse hittade jag dessa grytlappar. Köpta på second hand av någon anledning. Små och ohjälpliga att använda. Kanske någon av er är intresserade av mönstret eller tekniken på någon av dem. Hör av er i så fall. Jag skickar den.

3 kommentarer:

 1. Så fine matter du har heklet! Det er så kjekt å få til noe fint av verdiløse materialer i steden for å kaste. Det er dårlig molte-år her hos oss, og jeg har plukket bare 2,5 kg, men jeg har heldigvis et lager i fryseren fra før. God helg!

  SvaraRadera
 2. Jag har funderat på virkade trasmattor och har material så det både räcker o blir över. Men min rädsla är att det blir för tungt för handlederna/händerna. Vad tror du?

  SvaraRadera
 3. Hej!
  JO det sliter på armar och axlar. JAg har valt att klippa tunna trasor ca 1 cm. Då är det lite lindrigare. Men det gäller att inte sitta för länge. Svårt men nödvändigt.

  SvaraRadera