onsdag 25 februari 2009

Kool Aid och sockor

Här har jag gjort lite färgning med Kool Aid. Mer om det se under mina favoritlänkar.
Det luktar så gott i köket, nästan som i en karamellfabrik (min fantasi). Det kanske inte luktar något gott alls där, med alla konstiga saker de har i godiset.

I alla fall så har min kära syster fått ett par sockor stickade av garnet. Färgerna är inte min favoritfärger, men det är i hennes färgskala. Hon är en Höst som det hette en gång i färgernas modevärld. Själv är jag en vår mot starkare färger. Finns dessa benämningar kvar än?



Pulsvärmare


Sångarvännen Mikaela och arbetskamraten och vännen Gunnel har beställt var sitt par av den här modelen.

måndag 23 februari 2009

Ljustern


En ljuvlig bild av Ljustern. Dagen hade varit en solig klar dag. Men just precis här när solen gick ner blev det så fruktansvärt kallt.

Nytt projekt på gång



Vad ska nu detta bli? Jo en tröja hittad på Drops sidor. När jag läst igenom mönstret så såg jag att det är lite Dominostickning i den. Kul. Jag har aldrig provat det. Ganet kommer från mina fägningsorgier i somras och det uppblandat med svart. Det ska nog bli läckert. Men så tunt garn!

Pannband


Här har jag gjort 3 pannband till. Rosita fick en blomma på sin och en av de svartglittriga under har också en blomma. Tantvarning sa henne man. Inte snällt sagt.
Ett super lätt mönster från Drops.